Ολυμπιακοσ Παοκ 1-2 / legend7histories: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1996-1997 - Παοκάρα και το σήκωσε ξανά!

Παοκάρα και το σήκωσε ξανά! Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο. Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. Του «έκλεψε» το κύπελλο και το σήκωσε (photos+videos)

Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, γκολ και από τους . Το σποτ του Î'ρσεναλ-Ολυμπιακός 2
Το σποτ του Î'ρσεναλ-Ολυμπιακός 2 from www.contra.gr
Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. Ο φανουρησ τουσ κλεινει το σπιτι. Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο. Του «έκλεψε» το κύπελλο και το σήκωσε (photos+videos) Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, γκολ και από τους . Παοκάρα και το σήκωσε ξανά!

Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά.

Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο. Ο φανουρησ τουσ κλεινει το σπιτι. Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, γκολ και από τους . Του «έκλεψε» το κύπελλο και το σήκωσε (photos+videos) Παοκάρα και το σήκωσε ξανά! Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά.

Παοκάρα και το σήκωσε ξανά! Ο φανουρησ τουσ κλεινει το σπιτι. Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, γκολ και από τους . Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1985-1986
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1985-1986 from 3.bp.blogspot.com
Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. Παοκάρα και το σήκωσε ξανά! Ο φανουρησ τουσ κλεινει το σπιτι. Του «έκλεψε» το κύπελλο και το σήκωσε (photos+videos) Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο. Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, γκολ και από τους .

Του «έκλεψε» το κύπελλο και το σήκωσε (photos+videos)

Ο φανουρησ τουσ κλεινει το σπιτι. Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, γκολ και από τους . Παοκάρα και το σήκωσε ξανά! Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. Του «έκλεψε» το κύπελλο και το σήκωσε (photos+videos) Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, γκολ και από τους . Παοκάρα και το σήκωσε ξανά! Ο φανουρησ τουσ κλεινει το σπιτι. Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1996-1997
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1996-1997 from 2.bp.blogspot.com
Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, γκολ και από τους . Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. Παοκάρα και το σήκωσε ξανά! Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. Ο φανουρησ τουσ κλεινει το σπιτι. Του «έκλεψε» το κύπελλο και το σήκωσε (photos+videos)

Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο.

Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο. Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. Παοκάρα και το σήκωσε ξανά! Του «έκλεψε» το κύπελλο και το σήκωσε (photos+videos) Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, γκολ και από τους . Ο φανουρησ τουσ κλεινει το σπιτι. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά.

Ολυμπιακοσ Παοκ 1-2 / legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1996-1997 - Παοκάρα και το σήκωσε ξανά!. Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο. Ο φανουρησ τουσ κλεινει το σπιτι. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. Παοκάρα και το σήκωσε ξανά! Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ.

Παοκάρα και το σήκωσε ξανά! ολυμπιακοσ. Ο φανουρησ τουσ κλεινει το σπιτι.